Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• алфа гт

Добър вечер на всички, обмислям да заменям фиатчето с една от тези красавици, алфите, харесал съм си 1-2 алфи гт, и бих искал ако можете да ми кажете какво мислите за тях? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11402403920402059&s link=73mhlx
    това е едната, а това е другата:
    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=73mhlx
    Благодаря ви предварително! Ще ми бъдете много полезни!

Comment

• Само не черната всичко си личи.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• какво си личи ?

Comment

• Всичко ...
          Trans penis mihi est!

Comment

• А за другата какво ще кажете ?

Comment

• какво ще кажете за тази

http://www.cars.bg/c776271

как вървят цените на ГТ 2004г-2005г?

Comment

• Първоначално публикувано от sonic86 Покажи съобщение
                какво ще кажете за тази

http://www.cars.bg/c776271

как вървят цените на ГТ 2004г-2005г?
                Има убави жанти.....
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• В един двор са 2 автокъщи. Аз ходих да гледам там една 159-ка,ама все оцелвах кат не работят. Ся съм в софия, но като се прибирам към Добрич мисля да ги огледам и двете.
                  EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                  EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                  NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Коя от 2 е по добра ?
                    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...8&slink=74h9bq или
                    http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=74h9bq

Comment

• Откъм вървеж и разход - дизеловата естествено.
                      ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от nikolay46 Покажи съобщение
                        какво си личи ?
                        Абе всичко си личи, днес я миеш утре сичкия прахоляк се вижда, еле пък ако паднат две капки дъжд ептен.Но пък ако технически е добре не му мисли...вземаш една студена бира и кофа вода и си ти.Все едно къпеш хубава мома.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                          Откъм вървеж и разход - дизеловата естествено.
                          И от към здравина на мотора
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Малко помощ, че се омотах вече

Здравейте Колеги,
                            Така, до момента съм имал само една италианка и то Tipo, беше първата ми кола и имам доста топли спомени.
                            Ще ми трябва по голяма кола(скоро) и се загледах в 156 2,0(бензин) и... луднах. Няма толкова противоречиви мнения за този автомобил.
                            Ето какво съм събрал като инфо до момента:
                            1. Сигурен и комфортен автомобил.
                            2. Не може да поддържаш с него постоянна висока скорост защото ще се окоти двг.
                            3. Маневрена и стабилна кола, която не се влияе от климатичните условия.
                            4. Много проблемно окачване и двигател според един пич от автокъща за окачването по хилядарка годишно да си приготвя а всички двигатели имали проблеми с коляновия вал някакъв лагер не се омазнявал и тракали.
                            Мога да продължа така ама се дразня като го пиша само
                            От колите които съм карал, ако ги поставим да попитам така: Окачването по слабо ли е от на Лагуната, поддръжката съпоставима ли е с тази на С5 и двигателя е по проблемен от на BMW E36(31?
                            Това са колите които съм карал и имам някакво наблюдение и ще мога да си изградя някаква представа.
                            Ама много ми харесват пустите му 156-ци е и 159 са си екстра ама точно сега не съм много за такива инвестиции

Comment

• Точка 3 - колата не е маневрена, заради реализацията на предното окачване.

Окачването - и да и не. Ако те дразни и най-малкото потропване, не е за теб тази кола.
                              ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от Prototypo Покажи съобщение
                                Здравейте Колеги,
                                Така, до момента съм имал само една италианка и то Tipo, беше първата ми кола и имам доста топли спомени.
                                Ще ми трябва по голяма кола(скоро) и се загледах в 156 2,0(бензин) и... луднах. Няма толкова противоречиви мнения за този автомобил.
                                Ето какво съм събрал като инфо до момента:
                                1. Сигурен и комфортен автомобил.
                                2. Не може да поддържаш с него постоянна висока скорост защото ще се окоти двг.
                                4. Много проблемно окачване и двигател според един пич от автокъща за окачването по хилядарка годишно да си приготвя а всички двигатели имали проблеми с коляновия вал някакъв лагер не се омазнявал и тракали.
                                Мога да продължа така ама се дразня като го пиша само
                                От колите които съм карал, ако ги поставим да попитам така: Окачването по слабо ли е от на Лагуната, поддръжката съпоставима ли е с тази на С5 и двигателя е по проблемен от на BMW E36(31?
                                Това са колите които съм карал и имам някакво наблюдение и ще мога да си изградя някаква представа.
                                Ама много ми харесват пустите му 156-ци е и 159 са си екстра ама точно сега не съм много за такива инвестиции
                                Колега маневрена Alfa .... НЯМА.

Това бързо го триеш от списъка.

Стабилна, въпрос на възприятия.
                                Аз кола с кухи стабилизиращи щанги стабилна не бих нарекъл.

За останалите точки компетентните ще те нападнат след 3 .... 2 .... 1 ...
                                2016 BMW 320D F30 LCI M Package
                                ex. 08 Alfa Romeo 147 Q2 1.9 16V M-JET Garrett GTB2060VKLR Powered
                                ex. 02 Modified FIAT Stilo 1.9 8V JTD Garrett GT2256V Powered

Comment

Working...
                                X